Ajattelun ammattilainen muuttaa

Päätin viimein ottaa sen ison askeleen ja siirtää blogini Bloggerista WordPressiin. Syitä tähän on useita, mutta päällimmäisin lienee Bloggerin editorin arvaamattomuus. Siinä katkeaa ajatus harva se päivä kun Bloggerin omapäinen editori vääntää blogikirjoituksen milloin minkäkinlaiseen muotoon. Myös WordPressin ulkoasu miellyttää minua jokseenkin enemmän kuin Bloggerin. Toki tätä Bloggeriakin voi säätää koodaamalla, mutta koska keskityn mieluummin muuhun kuin koodinveistelyyn, katsoin parhaaksi siirtyä käyttämään palvelua, joka näyttää heti kivalta.

Bloggerin yhteisöllisyydestä ja Googlen kyljestä irtautuminen mietityttää kyllä. Toivottavasti uudet domainohjaukset toimivat yhä siirron jälkeenkin, jotta Bloggerin sisäiset linkitykset pelittävät. Jos tämä arvelu ei pidä paikkaansa, kenties joku tietokoneguru voi sivistää minua siitä, miten saan säilytettyä linkin Blogger-yhteisöön.

Tästä pienestä askeleesta ihmiskunnalle seuraa, että www.ajattelunammattilainen.fi saattaa siis osoittaa muutamana seuraavana päivänä joko vanhaan Blogger-blogiin, tai uuteen WordPress-blogiin – tai ehkä se hujahtaa hetkeksi bittiavaruuteen. Ainakin tässä vaiheessa uuden blogin löytää myös osoitteesta ajattelunammattilainen.wordpress.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s