Ajattelun ammattilainen bittiavaruudessa

Ajattelun ammattilainen seikkailee taas hetken aikaa bittiavaruudessa ensi viikolla. Syynä on domain-ohjauksen muutos. Osoite http://www.ajattelunammattilainen.fi ei siis toimi maanantaista lähtien muutamaan päivään. Tällä välin blogiin saattaa päästä käsiksi osoitteen ajattelunammattilainen.wordpress.com kautta. Pääosoite aktivoitunee taas loppuviikosta, kun domain-ohjaus päivittyy kaikille nimipalvelimille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s