3 thoughts on “Maailman paras käyttöohje

  1. Voisko tän jotenkin laajentaa koko elämää koskevaksi? Peli pyörii jo, nyt vain väistellään pahiksia ja mennään eteenpäin.

  2. Ei voi mennä ohjeet helpommiksi! 1980-luvulla mieheni myi pelikonsolia johon värit/pelikentät saatiin laittamalla kuvaruudun eteen värillinen muoviläpyskä….Oli se elämä vain yksinkertaisempaa ennen…:) Itse yritän tällä hetkellä selvittää järjestelmäkamerani sielunelämää käyttöohjeita lukemalla, googlettamalla ja You Tubesta ohjeita katsomalla. Täällä ollaan vielä positiivisen odottavalla kannalla, että esim. manuaalikäytön mysteerit jossain vaiheessa selviävät. Asiat ovat menneet monelta kannalta paljon monimutkaisempaan suuntaan.
    Tuosta peliohjeesta saisi kyllä mainion elämänohjeen kuten Kaisa kommentissaan toteaakin. Omille lapsilleni olen opettanut, että kaikesta mitä teet (=rahaa sisään kuten peliohjeessa), on jotain hyötyä jossain vaiheessa elämää. Näin olen itse aina ajatellut ja huomannut, että näinhän se suunnilleen menee. Ja elämähän on paljolti erisuuruisissa ja erilaisissa karikoissa rämpimistä (=klingonien väistelyä).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s