Pieniä ajatuksia vuoden loppuun

Ihmiset eivät ole koneita. Jokaisella on oma intohimo. Löytämällä oman intohimosi ja selvittämällä, miten voit olla sen avulla muille hyödyksi pääset käsiksi palkitsevaan ja antoisaan elämään. Kun vielä tasapainotat tehtävän vaativuustason taitojesi kanssa, työskentelet päivät pitkät flow-kanavassaihmisenä olon optimitilassa.

Taidot kasvavat harjoitusten kautta. Myös älykkyys on taito, jonka voi oppia. Lisäksi äly kasvaa positiivisten odotusten kautta. Opettelemalla positiivista ajattelua myös löydät nopeasti ratkaisut ongelmiin – ratkaisukeskeisesti ajattelemalla ei mikään ole mahdotonta. Jokainen on erityisyksilö: jokaiselle on olemassa jokin intohimoinen juttu, joka kannattelee elämää kun sen löytää. Jos et ole löytänyt sitä vielä, jatka etsimistä – äläkä tyydy vähempään.

PS. Ajattelun ammattilainen joululomailee. Seuraava blogikirjoitus ilmestyy maanantaina 9.1.2012. Lämmintä joulua ja antoisaa uutta vuotta kaikille!

8 thoughts on “Pieniä ajatuksia vuoden loppuun

  1. Päivitysilmoitus: Harjoittelu on uusi ja vanha musta « Avoin rauta

  2. Olen seurannut blogiasia aktiivisesti ja oikein paljon kiitoksia tästä vuodesta. Kirjoituksesi ovat hyviä kerta toisensa jälkeen ja niillä on varmasti keskeinen myötävaikutus sille, että löysin oman polkuni työelämään. Kiitoksia

    Hyvää Joulua & Onnellista Uutta Vuotta 2012 kaikille!

  3. alan suurella mielenkiinnolla opiskelemaan vieläkö voin löytää todellisen intohimoni. en yhtään osaa sanoa, mikä se olisi, ellei zumbatanssi kävisi:)) Se on hauskaa. jotain intohimoa siinä on kun jaksan jatkaa vaikka jokainen lihakseni kiljuu vastaan

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s